08 June 2012

Inovativna PhotoPay tehnologija bit će prezentirana na Innotribe@Belfast 2012 13. i 14. lipnja


Objava za medije:

Tvrtka Računi.hr izbrana za jednu od 15 najperspektivnijih europskih startup tvrtki u području financijskih tehnologija


Tvrtka Računi.hr sa svojom tehnologijom PhotoPay izabrana je za jednu od 15 najperspektivnijih europskih tvrtki koje će se predstaviti u Belfastu, na SWIFT Innotribe 2012 međunarodnom natjecanju za najbolje nove tvrtke u području financija i financijskih tehnologija.

Inovativna tehnologija PhotoPay prvo je uspješno implementirana u Hrvatskoj za ERSTE banku pod nazivom Slikaj i plati, a njezin se razvoj nastavlja za europska i druga tržišta.

"Ovo je veliko priznanje za naš dosadašnji rad i dokaz da i u Hrvatskoj možemo kreirati vrhunsku tehnologiju namjenjenu svjetskom tržištu. Čast nam je i dodatni motiv biti izabranima u 15 najboljih od strane stručnih sudaca među stotinama prijavljenih tvrtki." rekao je Damir Sabol, direktor tvrtke Računi.hr.

O PhotoPay tehnologiji:

PhotoPay tehnologija omogućuje najlakši način plaćanja računa mobilnim telefonom. Kamera telefona usmjeri se prema papirnoj uplatnici i u roku od nekoliko sekundi iz slike uplatnice pripreme se podaci za plaćanje. Korištenje PhotoPay tehnologije znatno olakšava i 6-10 puta ubrzava plaćanje računa u aplikacijama internet bankarstva za mobilne telefone.


Više o natjecanju SWIFT Innotribe 2012 može se naći na: http://innotribestartup.com/res/p/belfastsummary/

Upite vezano za PhotoPay šaljite putem elektronske pošte na info@photopay.net